Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Delar av Corn används för att producera bränsle

Corn har alltid varit ett populärt val för bränslepåfyllning djur. Det används för att göda nötkött och andra djur mat för slakt. Nu är det ett populärt val för bränslepåfyllning bilar. Processen för destillation använder majs för att skapa etanol, som kan användas för att driva bilar. Corn också se en ökning av användningen för hemmet värme bränsle. Helkorn

Vissa kaminer är konstruerade för att bränna hela-kärna majs och ge värme till bostäder. I majs som växer här är ett ekonomiskt sätt att värma ett hem eftersom bulk majs kan köpas relativt billigt.
Krossade Corn

att göra etanol, vilket är den primära användningen av majs för bränsle, är majskorn finmalda. Vatten och enzymer tillsätts till marken majs att omvandla stärkelsen för jäsning. Ett andra enzym, glucoamalyse, läggs till senare att stänga av stärkelsen till sockerarter. När jäst tillsätts den resulterande jäsning skapar etanol och koldioxid. När den fermenterade lösningen upphettas, avdunstar etanolen och uppsamlas, torkas och blandas till bensin. De biprodukter kallas destillationsanläggningar korn och matas till djur, eftersom de flesta av de näringsämnen kvar, eftersom endast stärkelsen har avlägsnats.
Majskolvar, skaft, blad

Forskare studerar olika sätt att använda det som brukar anses vara restprodukter av majs produktion, majskolvar, stjälkar och blad av växter, för att göra etanol. Dessa produkter är tillverkade av cellulosa, som består av sockermolekyler som kan brytas ner och fermenteras av vissa enzymer.

Majskolvar också ibland bränns som bränsle för uppvärmning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134198.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.