Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Typer av gasol Cars

LPG (även känd som naturgas eller propan) bilar köras på antingen gasol eller bensin. Du kan antingen köpa en bil med dubbla bränsle LPG system installerat, eller få en konvertering. Det finns tre huvudsakliga typer av LPG konverteringar. Open Loop

Open loop är lämplig för de flesta äldre fordon. Gas förångas och tillförs motorn genom en ingångspunkt, där den blandas med luft för bildning av bränslet. Detta är ett manuellt system med något datoriserat justeringar.
Closed Loop

Closed loop är lämplig för de flesta bilar fram till 1996. Det liknar Open Loop men omfattar sensorer för att styra blandning av luft och gasol, vilket ger bättre prestanda.
Multiple Point
p Detta är lämpligt för de flesta Bränsleinsprutningssystem bilar från 1992 och framåt, inklusive turboladdade fordon. Det är ett slutet system med automatisk blandning, och bränsle sprutas från flera punkter. Addera Volvo

Ett exempel på en tillverkare införa LPG bilar är Volvo, som har LPG versioner av sina V40, V70 och S80 linjer. Bilarna använder multipel insprutning punkt bränsle och kan variera mixen baseras på förhållanden.
Andra tillverkare

Andra biltillverkare med LPG bilar inkluderar Proton (GEN-2 EcoLogic) , Opel (Astra, Corsa) och Vauxhall (Zafira). Enligt World LPG Association, tillverkare som erbjuder LPG bilar eller omvandlingar inkluderar Ford, GM, DaimlerChrysler och Nissan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134097.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.