Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

DIY vätgas för bilar

Forskning pågår om olika sätt att generera vätgas ombord en bil för användning i en förbränningsmotor. Några av utvecklingen är lovande, och bortom de enkla elektrolysörer finns på eBay, planer finns som hävdar att öka körsträcka med 50% eller mer. Planer

Bob Boyce s planer har offentliggjorts, och hans system är mycket effektivt. Börjar med dussintals 6 tum x 6 tum plattor av 316L rostfritt stål, och en fabricerad plastbehållare, verkar detta vara den mest kompletta uppsättning av planer för högpresterande väte generation runt. För fullständiga planer besöker http://peswiki.com/index.php/OS:Bob_Boyce_Electrolyzer_Plans, och titta runt.
Material

förklaras i planerna, vanliga rostfritt stål korroderar snabbt, så 316L rostfritt kallas för. 316L är lågt i kol och står upp till den använda Electrolite. En källa för rostfritt är http://www.onlinemetals.com. De kommer att skära till dina krav på storlek, och har 316L i lager.

För Lexan plast behövde du kan hitta en leverantör nära dig på http://www.powersourcing.com/se/polycarbonatelexanfabrication.htm

När du använder dessa material, följ anvisningarna exakt. Användning av dessa material har bestämts genom försök och misstag.
Elektronik

Dessa planer har replikeras av dussintals praktiker, och elektroniken finns fullt monterad. Om du bestämmer dig för att bygga din egen, hålla sig till Bob Boyce s planer och resurser.
Sammanfattning

Män som Stan Meyer och Bob Boyce är i spetsen för denna forskning. Deras forskning, liksom Boyce planer, är lätt tillgängliga på Internet. Även om planerna är experimentella, stora vinster i körsträcka redan har realized.In fallet Stan Meyers experiment, de är ganska lite svårare att följa. Meyer konstruerat ett system som körde en motor uteslutande av väte som genereras ombord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134086.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.