Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Felsökning Snöplog Hydraulik

Det hydrauliska systemet är kärnan i de flesta fordon, och även klumpig figur av en snöplog kan fällas av problem i den avdelningen. Hydraulolja är benägen att läckage om viktiga förseglingar bryts, likaså om den vitala O-ringen är skadad. Du måste också ta hänsyn till den grundläggande hushållning att säkerställa att det finns tillräckligt med hydraulolja i din snöplog för att det ska fungera. Jobbet en snöplog gör är viktigt, och det kan driva igenom snön --- men det kommer att komma till ett tvärstopp om du inte är vaksamma när det gäller vissa av de frågor som kan uppstå med det hydrauliska systemet. Instruktioner
1

Kontrollera nivån på hydrauloljan om du tycker att motorn är igång, men bladen är inte korrekt. Detta kan tyda på felaktig hydraulvätska som används, eller att vätskenivån är för låg. Byt hydraulvätska helt eller fylla på befintliga hydraulolja, beroende på vilket av dessa scenarion passar.
2

Kontrollera att eliminera möjligheten att en defekt motor, låg batterinivå eller för mycket vikt vilar på Bladet kan vara orsaken till bladet frågor. Om ingen av dessa är ett problem, kontakta en expert om hydraulpumpen om du har problem med bladen eftersom de kan ha orsakats av en igensatt pump.
3

Kontrollera skador på utsidan av aggregatet, vilket så småningom kan leda till allvarliga läckage, vilket kan vara katastrofalt för snöplogen och miljöfarliga. Du måste byta ut behållaren om reparationerna inte kan slutföras.
4

Inspektera underredet på din snöplog för eventuella tecken på läckande vätskor. Detta skulle tyda på lös eller skadad O-ring plugg, pumpenhet eller en pump axeltätning. Ett problem o-ring - om det är synbart knäckt, exempelvis ---- kan lätt bytas ut. Hydrauliska läckor bör repareras av en expert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134739.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.