Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Bilpool rideshare Grants

Samåkning, en vanlig metod för samåkning, erbjuder ett miljövänligt alternativ till individuella fordon för transport. På grund av den positiva inverkan på miljön genom att minska antalet bilar på vägarna, flera federala och privata organisationer aktivt främja utbyggnaden av rideshare program och erbjuda bidrag för att främja programmet. Dessa bidrag används för att sprida fördelarna med rideshare och för utbyggnad av offentliga transporter program. NJ Transport Grants

delstaten New Jersey har varit pådrivande i att främja fördelarna med rideshare programmet till invånarna i hela sitt tillstånd. Förutom att uppmuntra alla medborgare i staten New Jersey för att delta i rideshare program såsom samåkning, med bussen i stället för att köra, och pendling med van, har staten donerade medel i form av enskilda för tillskott till samåkning organisationer hela staten. Dessa medel hjälper till att kompensera kostnaderna för skåpbilar, gemenskap utbildning och publikationer främjar fördelarna med rideshare programmet. Organisationer som är intresserade av att få bidragsfinansiering genom delstaten New Jersey kan ansöka direkt via New Jersey Department of Transportation.

New Jersey Department of Transportation

Department of Transportation

PO Box 600

Trenton, NJ 08.625

800-772-2287

state.nj.us
Oregon Transportation Department

Oregon Department of Transportation (ODOT) utfärdar bidrag i form av bidragsprogram som bidrar till att stödja tillväxten av bilpooler och vanshare hela Willamette Valley-området. Dessa medel används för att kompensera upp till 50 procent av kostnaderna för van leasing och bensin. Bidraget medel används för att främja användningen av kollektivtrafik i hela området med hjälp av buss och Chemeketa Area Regional Transportation System (VAGNAR). Även om mycket av bidragsfinansiering tillhandahålls direkt genom Cherriots rideshare, en ledare i rideshare sak, andra grupper i hela samhället är välkomna att söka.

Oregon Department of Transportation

555 13th St NE, Ste. 3 bilder

Salem, OR 97301

503-986-3300

oregon.gov
NY Energy Research

New York State Energy Research och utvecklingsfrågor bevilja medel till organisationer som främjar och uppmuntrar rideshare som ett alternativ till individuella transporter. Energimyndigheten arbetar med organisationer och skolor som Ithaca College att hjälpa kompensera kostnaderna för alternativa former av transport såsom samåkning och van delning. Fonderna används också för att utveckla program som hjälper studenter och invånare i New York för att hitta bilpooler och rideshare program i hela staten. Ansökningarna godkänns från fall till fall och anslagutmärkelsear kan variera. Intresserade sökande kan ansöka direkt via New York State Energy Research and Development Authority.

New York State Energy Research and Development Authority

17 Columbia Circle

Albany, NY 12203

518-862-1090

nyserda.org

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133985.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.