Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vad är en GE WattStation?

GE WattStation är en linje av produkter som tillverkas av General Electric för laddning av elfordon i ett handels-eller hemmiljö. Att tillhandahålla en infrastruktur för den ökade spridningen av el-och plug-in hybridfordon, säger en April 2011 prognos från GE bolaget räknar med tre miljoner WattStation installationer över hela världen år 2015 med 54 procent av dem i USA Technology
< p> All elektronisk fordon kan laddas från traditionella jordade strömkällor som vägguttag. Däremot kan omodifierade strömkällor ger bara en nivå en avgift på 120 VAC för el, vilket kräver 15-20 timmar för en fullständig laddning. GE använder smart grid-teknik för att samordna med lokala elbolag så att de kan hantera och öka kraftflödet till stationerna när det behövs. WattStations är byggda för att säkert hantera denna ökade kraftflödet mer än hem säkringar, vilket är hur det skär ner laddningstider.
Home WattStation

Hemmet WattStation ser ut som en överdimensionerad utlopp och skall monteras på en befintlig kraftkälla och installeras av en behörig elektriker. Det är en nivå två laddaren kan leverera 208-240VAC av el, vilket kan ta ut ett fordon i 4-8 timmar. Stationen har även trådlös internetuppkoppling möjligheter så att konsumenterna kan övervaka och hantera deras online strömförbrukning. Hemmet Enheten är tillgänglig online för $ 1095 plus installationskostnader.
Kommersiella WattStation

Både GE kraftverk modellerna påverkas av industridesignern Yves Behar, särskilt kommersiella WattStation, som står på egna ben och ser ut som en nedbantad podium. Enheten är utrustad med en infällbar nätsladden och pekskärm på toppen och konstruerade för ett kontor parkeringsplats typ miljö. Kommersiella modeller är också nivå 2 laddare, som avser att sätta arbetsgivarna i stånd att tjäna Leadership in Energy and Environmental krediter Design Regeringen och skatteincitament.
Retail

Retail parkeringsplats WattStations kan utrustas med kortläsare och identitet system autentisering för att ta emot betalningar och kommunicera med kreditkortsföretag. Stationerna kan placeras i matriser liknar en bensinstation eller utanför butikerna för att locka kunder medan de tar upp. GE har inte en station finns med bättre än nivå två laddning kapacitet, är innebörden fyra till åtta timmar den snabbaste laddning tillgängliga med dagens teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134773.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.