Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man testar en cell vätgas

Vätebränsleceller behöver testa precis som vanliga bilbatterier. Om du vill testa din bränslecell utan att ta din bil till en återförsäljare, kan du köpa rätt utrustning och göra det hemifrån. Innan detta sker, se till att du vet de steg du behöver ta. Testa en bränslecell är inte så enkelt som att bestämma spänningen som den producerar. Den här artikeln kommer att gå igenom hur ett säkert sätt att testa din cell vätgas. Saker du behöver
Certified bränslecell testutrustning
Visa fler instruktioner
1

Köp certifierad vätebränsle utrustning cellprovskontroll. Aldrig göra din egen testutrustning eller köpa det från någon som inte är en professionell. Den återförsäljare som du köpte din bil från kanske kan sälja dig den utrustning du behöver.
2

Läs instruktionerna som följer med testutrustning. Liknar ett batteri, måste du ansluta testutrustning till cellen. Se till att du läser manualen grundligt. Olika produkter kan kräva en annan anslutning sekvens. Vätgasdrivna bränsleceller testutrustning testar oxidation skattesatser, bränsle flöden, tryck och andra komponenter. Inte all testutrustning kan fungera på samma sätt.
3

Anslut utrustningen och slå på den. Skriv ner resultaten och jämföra dem med den faktor specifikationer, som finns i bilen eller bränslecell manual. Om testresultaten inte överensstämmer med fabrikens specifikationer, måste du ta cellen till en återförsäljare eller annan certifierad professionell om du inte kan fixa det själv.
4

Koppla bort utrustningen i rätt ordning, som anges i bruksanvisningen. Du vill inte förstöra bränslecellen eller skada dig själv genom att koppla fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134559.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.