Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Texas defensiv körning Krav

Om du nyligen har fått en trafik biljett i Texas, kanske du kan få det avfärdas genom att fylla i en godkänd kurs förarnas säkerhet, även kallad en defensiv körning kurs. Däremot kan du inte ta bara någon kurs eller bara få någon biljett ogillas, det finns vissa kriterier som måste uppfyllas. Följ statens krav noggrant för att få din biljett avfärdas framgångsrikt. Trafiken Ticket Uppsägning Kriterier

Enligt statens lag, du var 12 månader tillåts bara en trafik biljett att avfärdas genom att ta en körsäkerheten kurs. Dessutom måste du erkänna antingen skuld eller underteckna en förklaring om Nolo contendere, vilket innebär att du inte bestrida biljetten. Om din stämning är för fortkörning, kommer du inte att tillåtas att ha din biljett ogillas, om du körde 25 mph eller mer över hastighetsgränsen. Dessutom måste du ha inte en kommersiell körkort.

Särskilda domstol som du har att göra kan ha ytterligare krav, och har sista ordet om huruvida eller inte din biljett kan avfärdas genom att ta en körsäkerheten kurs . Innan du tar en sådan kurs, kontrollera med domstolen för att begära deras tillåtelse och att se till att ditt fall passar deras kriterier. Titta på baksidan av din biljett till domstolens kontaktuppgifter.
Godkänd kurs

För att kvalificera sig för biljett uppsägning, måste föraren säkerhet kurs du är klar att godkännas av Texas Education Agency. Förarens säkerhet kurser finns i ett traditionellt klassrum eller med sådana metoder som att hyra en video eller cd eller slutföra en kurs på nätet. Oavsett vilken typ av kurs du väljer, genom nationell lag, ska alla kurser vara sex timmar lång, kosta minst $ 25, och du måste gå och slutföra hela kursen.
P Det är viktigt att veta att du måste gå kursen körsäkerhet efter den dag din trafik citatet, en drivande kurs intyg om fullgörande kan inte sparas och användas vid ett senare tillfälle. Dessutom är ett intyg bra mot uppsägning av en enda biljett.

Var medveten om alla rättsliga tidsfrister och slutföra din kurs körsäkerhet väl innan några tidsfrister. När du har slutfört kursen kommer ett intyg om fullgörande skickas till dig. Tillåt gott om tid för intyget att nå ditt hem. Enligt lag har skolan upp till 15 arbetsdagar att post intyget, och även om klassen själv läggs på lokalt, kan skolan ha sitt huvudkontor i en annan stat. Körskola är inte tillåtet att skicka intyget direkt till domstolen. Det ansvaret är ditt, och det rekommenderas att du lämnar in den om möjligt. Domstolen kan inte avfärda din biljett tills den har certifikatet i handen.
Bra att veta

Många försäkringsbolag ger dig en rabatt ansvarsförsäkring av 10 procent i upp till tre år när du har slutfört en godkänd kurs förarnas säkerhet. Ring ditt försäkringsbolag agent för att fråga om det finns av denna rabatt.

Förarnas säkerhet kurser finns på spanska och med text över video för döva förare. På TEA hemsida, är skolor som erbjuder kurser i spanska betecknas med ett (S) och för hörselskadade med ett (H).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149716.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.