Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Om Bälten på Go kart

Department of Transportation kräver att varje gokart har säkerhetsbälten godkänd för drift på banan. Sådant godkännande ges utifrån den typ av bälte som vagnen är utrustad med. NonRetractable höftbälte

nonretractable spännen över höften och har vanligtvis en metall undersida som ökar styrkan av bandet. För att använda höftbältet på go cart, individen måste helt enkelt spänna fast den över hans knä.
Three-Point Lap med axelremmar

göra en V- form över bröstet och midjan av passagerare, har trepunkts midjebältet två delar som oftast ansluter via tryckknapp och bär justera funktioner som passar olika kroppstyper. Den tre-punktsbälte kommer över axeln och kopplar i midjan. Fästpunkter eller svetsade fästen krävs för installation.
Fyrgradig NonRetractable höftbälte

fyrgradig nonretractable höftbälte ger fullständig säkerhet för hela bröst och armar. Dessutom har bandet en metall undersida som tjänar till att hålla passageraren i sätet om en olycka inträffar. Den fyrgradig överviktsoperationer kräver två separata fästpunkter och två störtbåge monteringsstänger för installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149684.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.