Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur Drift på en Race Driver Grid

Förmågan att utföra en kontrollerad drift, eller "power slide," i din bil inte bara tjänar till att visa din förmåga som en racing entusiast men kan också bekanta dig med egenskaperna för hantering av din bil. Genom att lära sig hur man korrekt att gå in och avsluta en kontrollerad drift, kommer du att känna igen i framtiden när ditt fordon är på väg att förlora kontrollen. Beväpnad med denna kunskap, kan du vidta rätt korrigerande åtgärder under körning, vare sig på stadens gator eller en racerbana. Saker du behöver
Race hjälm
Brandsläckare
Bil
Visa fler instruktioner
Förbereda Drift din bil på banan
1

Fråga en tjänsteman om travet tillåter drifting. Drifting regler kan variera beroende på banan, och vissa ägare eller organisationer får inte tillåta det under några omständigheter. Fastställande av reglerna kommer att bidra till att undvika uppsägning från banan, eller ens böter.
2 Oavsett vilken hastighet du kör på en racerbana, använd en hjälm för säkerheten.

Förvärva lämplig skyddsutrustning som behövs för att driva din bil --- en hjälm och brandsläckare. Bär ditt bilbälte också, på grund av den höga g-krafter du kommer att stöta på och säkerheten risk som drifting.
3

titt för att se om din bil är en front- fyrhjulsdrift eller bakhjulsdrift fordon. Vet vilken typ av drivlina fordonet har --- inte bara för korrekt genomförande av en drift utan att upprätthålla säkerheten.
Drifting för bakre-hjulsdrivna fordon
4

Accelerera till ca 40 miles per timme (mph) på en rak del av banan som direkt föregår en sväng. Att försöka din första avdrift, ange varv vid lägre hastigheter för att bli bekväm med egenskaperna för hantering av din bil.
5

Broms något innan du går in i kurvan. Skift bilens växellåda, vare sig automatiskt eller manuellt, i en lägre växel.
6

Ange tur. Vid spetsen, eller mitt, i sin tur, gäller nog strypa göra de bakre hjulen tappar greppet på trottoaren när du vrider på ratten i riktning mot kurvan ännu mer.
7

Förvandla din ratten i motsatt riktning av kurvan för att styra den vinkel vid vilken bilen kommer att glida. Om bilen svänger för skarpt in i kurvan samtidigt drivande, kommer du att förlora kontrollen och snurra bilen.
8

Avsluta drift genom att lyfta foten från gaspedalen och lätt förvandla din ratten i riktning mot bilden.
Drifting för Front-hjulsdrivna fordon
9

accelerera till ca 40 mph på en rak del av banan som direkt fortsätter en sväng. Att försöka din första avdrift, ange varv vid lägre hastigheter för att bli bekväm med egenskaperna för hantering av din bil.
10

Broms något innan du går in i kurvan. Skift bilens växellåda, vare sig automatiskt eller manuellt, i en lägre växel.
11

Ange tur. Vid spetsen, eller mitt, i sin tur, dra upp på bilens parkeringsbroms eller e-broms, för att göra den bakre hjulen tappar greppet på trottoaren när du vrider på ratten i riktning mot kurvan ännu mer.

12

Förvandla din ratten i motsatt riktning av kurvan för att styra i vilken vinkel bilen kommer att glida. Om bilen svänger för skarpt in i kurvan samtidigt drivande, kommer du att förlora kontrollen och snurra bilen. Eftersom bilen är framhjulsdriven, kommer du inte att kunna fortsätta en drift under mycket lång tid. Din bil kommer så småningom sluta på grund av brist på fart.
13

Avsluta drift genom att släppa din parkeringsbromsen och lätt förvandla din hjulet i motsatt riktning av bilden.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149666.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.