Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man använder vapen laserns hastighet

laserns hastighet pistoler som drivs ge korrekt användaren ultra-exakta mätningar av den hastighet med vilken målobjekt reser. LIDAR, kort för "ljusdetektering och allt," är den process som används av laserns hastighet kanoner för att beräkna hastigheten. Den tid det tar för laser för att resa från pistolen till objektet och avkastningen mäts flera gånger varje sekund för att bestämma mängden av avståndet förändras. Dessa värden ackumuleras genom pistolen och medelvärde i hastighet läsning som visas för användaren. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Läs bruksanvisningen för den specifika modellen av laser hastighet pistol du använder. Kontrollera det föreslagna avståndet intervallet för optimal precision. Granska energialternativ för att kontrollera att du har nätsladden, laddare eller batterier som är nödvändiga för att driva hastighet pistol.
2

Håll pistolen laserns hastighet i din dominanta hand med armbågen böjd och synen 3 till 6 inches från ögat. Använd intervall-hitta-funktionen på laserns hastighet pistol för att se till att du riktar föremål inom ett område som kommer att ge korrekta avläsningar. Addera 3

Ställ laser pistol på hastighetsmätning inställningen, och rikta den mot ett rörligt objekt. Använd siktsystemet att fortsätta sikta enheten mot målobjekt när den rör sig. Vissa laservapen har sevärdheter med indikatorlampor som låter dig veta när objektet är låst på.
4

Dra synen bort från ögat, och läs hastighet läsning. Vissa laserns hastighet kanoner gör ett pip eller klicka ljud när de har visat en ny hastighet läsning. Ta mer än en behandling på samma objekt för att kontrollera en hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149671.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.