Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Florida Traffic Skolor

Trafik skolor i Florida tjänar två primära syften och kan hittas i två primära arenor. Trafiken skolor kurser är oftast korta, mätt i timmar snarare än veckor, och är antingen en i-person eller online upplevelse. Delstaten Florida möjliggör en minskning av punkter från trafikförseelser efter slutförandet av dessa kurser Trafikskolan och hjälpa till att sänka försäkringskostnaderna för mogna och säker förare. Trafik skolor undervisar också en trafik lag och drogmissbruk kurs, vilket är en obligatorisk kurs för dem som söker en första-gången körkort. Grundläggande Driver Improvement Kurser (BDI)

Även kallad "kollisionsavvärjning kurser," Dessa erbjuds trafiksyndare att minska mängden punkter på förarens permanenta drivande post. Slutförande av dessa kurser förhindrar försäkring priser stiger. I vissa fall, som diskuteras i nästa avsnitt, är detta en obligatorisk del av en mening för en drivande kränkning. Men i de flesta fall trafikförseelse, till möjligheten att ta BDI är frivilligt. Addera När en BDI kurs krävs

BDI Kursen är obligatorisk i följande fall : Du var på-fel förare i en krasch när en person transporterades till sjukhuset eller om det var den andra kraschen i ett år som uppgick till över $ 500 i skadestånd. Klassen är också obligatoriskt i fall du passerat en stoppad skolbuss, körde mot rött ljus, deltog eller var åskådare på motorväg racing, eller nämndes för vårdslös körning.
Platser och Kostnader

trafiken skolor är antingen tegel och murbruk, vilket innebär att de har en fysisk företagsadress, eller är helt online. Delstaten Florida påstår att "trafiken skolor listas i din lokala telefonkatalogen under" övningskörning "eller" skolor trafik. " "Men staten har också en lista över leverantörer som godkänts av Florida Department of Highway Safety och motorfordon på sin hemsida. Kostnaderna för varje skola varierar beroende på skolan deltog och vilken typ av klass som deltog. Observera att det finns en avgift för att förklara för avsikt att använda en Florida trafik skola av juridiska skäl, detta varierar från $ 22 till $ 45 beroende på läge
Andra typer av klasser
Även grundkurser är mer typiska kursen erbjuds, trafiken skolor erbjuder även andra kurser för olika anledningar. Den avancerade förare förbättring kursen är obligatorisk för dem som har ett tillfälligt tillstånd. Äldre förare /försäkring rabatt kurser erbjuds för pensionärer i syfte att diskontering försäkring. Trafiken lag och substans kurser missbruk är obligatoriskt för dem som söker ett körkort för första gången, men är kraven ofta tillgodoses genom program förarutbildning i kommunens skolor. Kontakta den lokala skoldistrikt att fråga om huruvida kursen uppfyller statens krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149724.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.