Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Defensiv körning kurser i Pearland, Texas

Enligt Texas lag, kan en förare "avfärda en trafik biljett var 12 månader genom att ta en Texas Education Association godkänd körsäkerhet kurs." Kurser erbjuds i person, på nätet och via DVD och VHS för hem viewing.If du får en trafik biljett, måste du först få tillstånd från den kommunala domare eller fredsdomare innan kursen. Efter avslutad kurs ska du lämna en kopia av ditt kursintyg och en kopia av din färdregistreringen för att ogilla biljetten. Ytterligare information om hur man tar emot rättens tillstånd i ditt område kommer att skrivas ut på din biljett. Den kommunala domstolen kontoret kommer också att ge ytterligare information om var att skicka in ditt certifikat och drivande post. Pearland Driving School

Pearland Driving School, som grundades 1979, erbjuder defensiv körning klasser online, på DVD och personligen. Varje format betecknas som ett tillstånd av Texas godkänd defensiv kurs körsäkerhet och kan användas för att avskeda en trafik biljett. Och med augusti 2010, kostade på nätet och DVD klasser $ 25 och de in-person kostar klass $ 35. Ytterligare avgifter tillkommer för bråttom certifikat leverans och kör rapporter rekord.

Personer kurserna sker på lördagar från 08:00 till 02:00 Anmälan till studenter börjar vid 7:45 Eleverna måste ta med sig trafik biljetter, domstol information och körkort.

Studenter kan registrera sig för online-klass eller DVD klass på Pearland Driving School hemsida.

Pearland Driving School

2403 Grand Blvd.

Pearland, TX 77581

281-485-5238

pearlanddrivingschool.net
Komedi Defensive Driving School

Comedy Showcase, baserat i Houston, Texas, erbjuder ett personligt defensiv körning klass på Pearland IHOP. Detta sex-timmars klassen granskar defensiv körning läroplanen på ett humoristiskt sätt och deltagarna inte bara få ett intyg om fullgörande som kan användas för att avskeda en trafik biljett utan också en $ 90 presentkort för att se en show Comedy Showcase.

Lektionerna äger rum varannan onsdag från 04:00 till 22:00 och avancerad registrering krävs. Studenter kan registrera sig online eller via telefon. Som av Augusti 2010, är ​​kostnaden för varje klass $ 40 och inkluderar middag.

Eleverna måste ta med sig trafik biljetter, domstol information och körkort.

IHOP

3060 Silverlake Village

Pearland, TX 77584

281-481-1188

thecomedyshowcase.com /
At Home Kurser

Om du inte har möjlighet att närvara en personlig kurs på grund av schemaläggning konflikter, får ni gå kursen via en alternativ leveransmetod. De mest populära metoderna är online klasser och DVD /VHS klasser. Den Texas Education Association upprätthåller en förteckning över godkända online-kurser (se Resurser) och dessa kurser kan slutföras på alla datorer med tillgång till Internet. Om du inte är bekväm med en online-klass, kan du hyra en uppsättning av DVD-eller VHS-band och titta på materialet. Både på metoder hemleverans inkluderar flera frågesporter täcker materialet. Se avsnittet Resurs för en lista över uthyrningsställen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149714.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.