Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man lära sig att köra High-Performance Car

Bilen du kör till jobbet och använda för dagliga ärenden skiljer sig mycket från en högpresterande bil. Dessa särskilda fordon har kraftfulla motorer, lyhörd bromsar och en kropp som är utformad med aerodynamiska problem i åtanke. Du kan öka kvaliteten på din körupplevelse när du lär dig att köra ett högpresterande bil. Instruktioner
1

Uppnå komfort med den mycket känslig styrning av ett högpresterande bil innan du träffar på vägen. Högpresterande fordon har känslig styrning för att hjälpa dig att navigera runt skarpa hörn och hantera besvärliga vägförhållanden.
2

söka en kvalificerad körskollärare som kan hjälpa dig att lära dig att köra en högpresterande bil. Tidigare racing proffs och erfarna instruktörer kommer att ge en lång lista med historier för att hjälpa dig att förutse problem i dyra bilar. Addera 3

Vittne street och löpartävlingar med högpresterande bilar i person att se hur proffsen sköta sina fordon. Tillgängligheten av förare efter professionella tävlingar kan du ställa frågor som hjälper dig att lära dig att kontrollera bilar i höga hastigheter.
4

Experimentera med kurser på regional racing skolor att lära inbromsning, acceleration och förvaltning av en högpresterande bil. Du bör ta en dag seminarier på dessa skolor för att hitta de bästa undervisningsmetoder för dina behov.
5 sätt

studie för att passera andra bilar i prestanda bil utan att hamna i en olycka. En skicklig förare kan avstå från att ständigt använda den överväldigande kraften i en racerbil och välja rätt tidpunkt för att accelerera tidigare konkurrenter.
6

Ride med en erfaren förare att testa dina kunskaper i en högpresterande bil. En objektiv iakttagare kan kommentera din hantering av ett fordon och påpeka tecken på vanliga problem som tävlingsförare möter på banan.
7 tid

schema med en drivande instruktör för att lära sig ordentlig styrning, bromsning och fokus i en högpresterande bil. Drifting innebär användning av extrem acceleration och vänder sig för att göra en bil rotera längs en tänkt cirkel.
8

Bryt vanan att använda din högra fot för bromsning och acceleration som du lär dig att köra ett högpresterande bil. Du kan effektivt hantera snabba vändningar och drivor på banan genom att använda din vänstra fot för bromsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149643.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.