Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Houston Racing Schools

Houston-området har flera spännande racing skolor att välja mellan. Race entusiaster och nybörjare kan ta tävlingsklasser på MSR Houston spåret, och ägarna av högprestandafordon gatan kan ta klasser på GrandSport Speedway. Oavsett vilken skola de går, kommer förarna lär bilsäkerhet, hur man hanterar högpresterande fordon, och hur man navigerar själva loppet kurser. MSR Houston

MSR Houston erbjuder en tredagars skolan road racing som är avsedd att vara en startpunkt för blivande racingförare. Yrkesförare lär färdigheter såsom flaggning och kommunikation, överstyrning /understyrning kontroll, häl och tå nedväxling och bromsning /svans bromsning. Skolan är SCCA och NASA ackrediterade och drivrutiner är berättigade till ett Luftfartsverket och NASA regionala licenser när de tar ut examen.

MSR Houston1 Performance DriveAngleton, TX 77.515.281-369-0677msrhouston.com

Racing Adventures

Racing äventyr är en ras skolprogram som har flera platser i landet, varav en i Houston på GrandSport Speedway. Skolan erbjuder FFR spec racers som är modellerad efter 1960-stil racerbilar.

Fyra nivåer av kurser finns på Racing Adventures. Nivå I klasserna täcker bilens dynamik, dynamik förare, säkerhet och grundläggande regler race. Level II till IV klasser bygger på vad eleverna har lärt sig i tidigare klasser för att förbättra sina färdigheter. Deltagare i alla klasser får en hjälm, racing uniform och en tilldelad bil för dagen. Vid slutet av den nybörjare Naturligtvis är studerande förare får köra spåret genom själva.

Racing AdventuresGrandSport Speedway7575 FM 2004 Rd # 3Hitchcock, TX 77.563.888-572-7223racingadventures.com


Groove Union

GrandSport Speedway erbjuder kurser för förare och entusiaster ras som har egna högpresterande fordon. Innan klassen, är deltagarna skyldiga att göra säkerhetskontroller på sina egna fordon inklusive däck rotation och balansering, samt komma med en full tank.
P Det finns kursnivåer för alla racing nivå från nybörjare till instruktör. Nybörjare racers, eller nybörjare, lära sig grunderna i högpresterande körning innan examen till brons nivå, där studenten driver under överinseende av instruktör. Efter brons nivå, akademiker föraren till silver sedan guld kurser innan han blev en instruktör. Så småningom kan en novis racer bygga sina kunskaper med de olika kursnivåer och bli instruktör och köra varv för gratis.

Groove UnionGrandSport Speedway7575 FM 2004 Rd # 3Hitchcock, TX 77.563.409-986-7223grandsportspeedway.com
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149661.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.