Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur tar jag ett avhjälpande Online körning kurs?

Om du behöver ta ett avhjälpande körning kurs (ibland kallas en defensiv körning kurs), kan det vara ett stort krångel att ta tid från ditt schema för att köra till och från klasser. Men det finns goda nyheter: Vissa stater tillåter dig att vidta korrigerande körning kurser på nätet. Du kan gå kursen du behöver utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Instruktioner
1

Hitta det företag som du vill använda för din online avhjälpande körning kurs. En enkel sökning på Internet för "defensiv körning kurs på nätet" eller "avhjälpande körning kurs" ger dig flera alternativ att välja mellan.
2

Anmäl dig till kursen via webbplatsen för ditt val genom att välja din stat, fylla i dina personuppgifter, betalningsinformation och formulera inloggningsinformation.
3

Logga in på ditt online avhjälpande körning kurs med hjälp av inloggningen som du skapade under köpprocessen.

4

Beroende på kursen, kommer du troligen arbete genom en samling av text och bild för att slutföra din kurs, med materialet i din egen takt. De flesta online korrigerande körning kurser kommer att pågå mellan 6 och 8 timmar, och du kan ta upp till 90 dagar att slutföra dem.
5

Beroende på statliga regleringar, när du har slutfört kursen, företaget som tillhandahålls din online-kurs kommer att skicka intyget till antingen du eller en relevant myndighet (dvs., en civil domstol om en domare uppdrag du gå kursen).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149713.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.