Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur hitta en Home School Study Traffic

Om du någonsin fått en fortkörningsböter, du förmodligen gick trafiken skolan att hålla poäng från din drivande post och undvika högre försäkringspremier. Trafiken skolan är ofta ett fyra-timmars pärs upplevt i nära anslutning till omkring 40 andra människor som uppenbarligen önskar att de var någon annanstans. Dessa dagar kan du hitta ett hem studieprogram trafik skolan och slutföra det själv, någon timme på dagen eller natten. Instruktioner
1

Sök efter webbplatser reklam hem studie trafik skolan och leta efter fraser som "state godkänd". Innan du registrerar dig för alla typer av trafik skolan, online eller offline, ring din lokala domstolar och se till att de är ett acceptabelt sätt att uppfylla kraven i ditt område. Ibland kommer de att säga nej och ibland du bara måste få särskilt tillstånd att bedriva online-alternativet.
2

Skaffa bevis för dina domstolar trafiken skolans program du har valt är godkänd. Samtidigt deltog trafiken skolan på datorn är ett relativt nytt begrepp, har Internet många webbplatser för att hjälpa dig hitta sådana program. Intressant är många huvudkontor i Kalifornien, men de flesta har skolor för flera olika stater.
3

Välj ett program som fungerar bäst för dig. Vissa kurser ger dig möjlighet att slutföra den sista tentan på nätet. Andra kräver att du tar examen i närvaro av en notarie som måste då notarize det. För dem utan en pålitlig dator, vissa företag erbjuder broschyr kurser som sedan fylls med snigelpost snarare än på nätet.
4 priser

Forskning för trafik hem studie skolor. De flesta är prisvärda, allt från $ 9.95 till $ 50, beroende på din plats. Vissa låter dig prova det första avsnittet fria innan inskrivning. Vissa annonserar att du kommer klara det sista eller du kommer inte behöva betala alls.
5

Betrakta en skola komedi trafik. Dessa "skratta och lär"-program finns både online och offline och kunde revolutionera hela upplevelsen trafiken skolan. Var noga med att få tillåtelse från ditt område domstolar innan du väljer det här alternativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149690.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.