Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man gör en Burnout med automatisk växellåda

Burnouts används för att värma upp ett fordons däck innan ett lopp. De används också för att helt enkelt visa upp. Burnouts kan vara en spektakulär visning av smältning gummi, som producerar ett moln av vit rök. Utbrändhet är lätt uppnås i manuella växellådor, eftersom du har möjlighet att rev motorn på höga varvtal innan du släpper kopplingen. Automatiska växellådor inte har samma lyx, så du kommer att behöva använda några knep, särskilt om fordonet in under-drivna. Saker du behöver
Vatten
Oil
Visa fler instruktioner
1

Häll rikligt med vatten på trottoaren. Om du har en låg-hästkrafter fordon, kan du släck också området med olja för att minska dragkraft.
2

Placera ditt fordon så att bara dina drivhjulen är i vatten eller olja. Detta kan medföra backa in i pöl med en bak-hjulsdrivna fordon, eller driva med en front-wheel-drive fordon.
3

Stäng av eventuella antispinnsystem i bilen. Detta kräver vanligen att trycka på en knapp på instrumentbrädan, men konsultera din instruktionsbok för fordon-specifika instruktioner.
4

Dra i nödbromsen, om du har en framhjulsdriven. Gör inte detta om du har bakhjulsdrift. Nödbromsen normalt är ansluten enbart med bakhjulen, så det kommer att gynna framhjulsdrivna fordon när du utför en utbrändhet, men hindrar bakhjulsdrivna fordon.
5

Tryck på bromspedalen med din vänster fot, och flytta bilen till "kör".
6

Tryck gasen med höger fot, fortfarande håller bromsen med din vänstra fot. Ta rpm upp till ca 4.000.
7

Släpp bromsen. Vridmomentet från den höga varvtal, tillsammans med den reducerade dragkraft, skulle gå sönder däcken lösa. När dragkraft förloras är det lätt att underhålla den utbrändhet med höga varvtal. För att undkomma utbrändhet, bara släppa ut gasen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149682.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.