Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man tävla med E85 Etanol

E85 Etanol är en bensin ersättning formel gjorda mestadels av majs ( även om de flesta biologiskt nedbrytbart material kan användas i produktionen ) . Om du funderar på att gå med i en racing league och du vill använda din E85 Etanol bil , måste du titta in några specifikationer , och även om det är värt att använda E85 att tävla med , när man kör mot andra individer med hjälp av fordon med standard bensin. Instruktioner
1

Kontrollera reglerna i racing krets eller ligan för att se om E85 är tillåtet . Vissa tillåter bara en enda typ av drivmedel som används , så att ingen individ får orättvisa fördelar .
2

Kontrollera ditt fordon för att se till att det är E85 som stöds . " FlexFuel " anges på många bilar i USA , vilket innebär att den kan använda E85 eller vanlig bensin. Denna information är också tryckt i sin bruksanvisning .
3

avgöra om det är även en bra idé att använda etanol. Även Etanol är billigare än vanlig bensin , tar det mer att bränna för att driva ditt fordon , vilket innebär att du får mindre miles på en gallon . Det skall heller inte bränna så het , vilket kan minska din pick - up hastighet , vilket inte är bra under kappsegling .
4

starta loppet . Din E85 Etanol drivna bilen går att styra och funktion , för det mesta , exakt samma som en vanlig bensindriven bil , utanför möjligen inte accelerera så snabbt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149686.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.