Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man blir en F1 Racer

För att vara framgångsrik i att komma in i världen av F1 racing, måste du börja mycket tidigt i livet. Förare som når Formula One, toppskiktet av internationella motorsport, börjar vanligtvis nästan så snart de kan gå. Förvärva den utbildning och erfarenhet som krävs för att bryta sig in i F1 tar år av ansträngning, fysisk skicklighet och massor av pengar. Serien är Euro-centric så om du inte bor i Europa, flytta det definitivt kommer att hjälpa. Saker du behöver Review, en massa pengar
Visa fler instruktioner
1

Start go-kart i tidig ålder. 2008 Formula One världsmästaren Lewis Hamilton var en karting mästare som barn. Han är inte ensam i historien om Formula One. Karting hjälper till att bygga erfarenhet och skicklighet.
2

Bestäm vilken serie du vill gå. Många samtida F1-förare började med tillverkarens serie racing, till exempel Formula Ford och Formel Renault. Dessa serier är baserade i Europa.
3

Ansök om Federation Internationale de l'Automobile (FIA) tävling tävlingslicens. FIA är motorsports "premiär sanktionera kroppen, övervaka licenser för de flesta racing-serien i världen. Andra typer av licenser finns om du vill gå rally, som inte täcks av konkurrens racing. Det finns en avgift inblandade, och du måste ansöka via lokala förare klubben av orten där du tänker ras.
4

Flytta från tillverkaren serie racing upp till GP2 eller Formel 3-serien. Flera förare på 2010 F1 rutnät tävlade i GP2-serien, inklusive Kamui Kobayashi, Vitaly Petrov, Adrian Sutil och 2008 världsmästare Lewis Hamilton. F1-team som vill anställa nya talanger rekryterar ofta GP2 förare.
5

Var villig att bli testförare för ett F1-team. Inte alla förare av ett F1-team finns på nätet i varje lopp. Testförare som Luca Badoer och Pedro de la Rosa har framgångsrikt övergått från testkörning till racing i F1 händelser. Om du är patient och finslipa dina färdigheter, kan provkörning hjälpa dig att komma in i en F1-bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149664.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.