Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man använder Trafikskolan att minska försäkringskostnaderna priser

Fler förare nu använder trafiken skolan för att minska sina försäkringspremier. Detta arrangemang mellan förare och deras försäkringsbolag tillåter fordonsägare att använda trafiken skolor som ett sätt att förhindra framtida ökningar, och förhandla fram en aktuell rabatt. Systemet kräver en del planering, så det är viktigt att förstå det finstilta innan du signerar det. Instruktioner
1

Fråga ditt försäkringsbolag om den tillåter trafik skolgång för att sänka dina priser. De flesta företag gör, men din kan ha krav rörande kursen typ och längd och om online skolor tillåts.
2

Anmäl i trafiken skolan när du får ett citat eller biljett. Medan du har 18 månader på sig att göra det, visar inskrivning tidigt god tro och kan uppmuntra ditt försäkringsbolag för att ge dig en ännu större sänkning.
3

Välj trafiken skolor som erbjuder "Point och försäkring Reduction Program. " De fokuserar på att hjälpa förare som begått trafikförseelser under de senaste 18 månaderna och kräver ingen prov i slutet av kursen. Programmet är endast tillgängligt i vissa stater, men är direkt ansluten till försäkring priser, vilket innebär att du automatiskt kvalificera sig för en sänkning om du deltar efter ett brott.
4

Delta defensiv körning kurser som relaterar till din brott. Trafiken skolor specialiserar ofta i fortkörning biljetter, men de kan erbjuda särskilda kurser för unga förare, brott som begåtts under stadskörning (t.ex. fel parkering och u-svängar) och kollisioner.
5

Kom ihåg att minskningen gäller endast om du inte begår en andra förseelse inom en rimlig tidsperiod, vanligtvis 2 till 3 år. Om du gör, företaget ofta kan höja dina priser till samma belopp som de var innan du fick reduktionen, och kan även ge dig en högre premie.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149699.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.