Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Kalifornien DMV Godkänd online-trafiken skolor

När en individ i staten Kalifornien mottar en trafik citat för ett rörligt kränkning, till exempel fortkörning, det finns flera alternativ. Det första alternativet är att helt enkelt betala biljetten. Den enskilde kan begära en domstol datum för att bestrida biljetten. I detta fall kommer de enskilda pläderar inte skyldig till anklagelsen och domaren fatta ett beslut baserat på vittnesmål från officeren och den enskilde. Slutligen, om individen är villig att erkänna sig skyldig, kan han vara berättigad att delta i trafiken skolan för att undvika att få några poäng på sitt körkort. Vissa saker kan diskvalificera föraren från att gå i trafik skolan, såsom en alkohol-relaterade brott eller har deltagit i trafik skola inom de föregående 18 månaderna. Om föraren är berättigad till trafik skolan, det finns flera DMV godkända online-trafiken skolor tillgängliga. Komedi Skola för mindre pengar Trafikskolan

Komedi Skola för mindre pengar är godkänd av många domstolar i delstaten Kalifornien. Som av maj 2010, kostar denna trafikskola $ 18,99, men det priset kan variera länsvis. Kursen avslutas nätet och ett intyg intjänats efter avslutad tentamen. Den sista tentan är mellan 25 och 50 frågor, beroende på länet.

Komedi Skola för mindre pengar1-800-457-3559comedyschoolforless.com
Drivers Ed Trafikskolan

Drivers Ed erbjuder en online-program trafik skola som är godkänd av många domstolar i Kalifornien. Kostnaden för kursen börjar på $ 24,99 i maj 2010, men priset varierar länsvis. Skolan erbjuder också kursen genom papperskopia på engelska eller spanska. När testet är klar, antingen online eller skickas in, de skolfrågor ett intyg om fullgörande.

Drivers Ed Traffic SchoolP.O. Box 209Oakland, CA 946041-888-651-AUTOdriversed.com Addera ditt 4-Lazy Trafikskolan

4-Lazy Trafikskolan är en California DMV godkänd trafik skolan. Som av maj 2010, startar online-kurs kostnaden på $ 15,99, beroende på län. Ett intyg över avslutad utfärdas efter avslutad kurs och kan levereras nästa dag om så önskas. 4-Lazy Trafik skola 1-800 till 783-93134Lazy.com
Dummies

Trafikskolan

Dummies Trafikskolan är ett online-program. Avgiften för California kurs som i maj 2010 är $ 19,95, beroende på länet. Detta program är godkänt av staten Kalifornien DMV. För en extra avgift, erbjuder skolan nästa dag eller näst-dag tjänst på leverans av intyg till domstolen.

Dummies Traffic School8391 Beverly Blvd. 103Los Angeles, CA 900481-877-382 3700dummiestrafficschool.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149710.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.