Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du driver en Case 850C Dozer?

En Case 850C Dozer liknar de 850B och 850C modell bandschaktare. Den 850C har en kraftöverföringsspak enhet som driver och styr riktningen för schaktblad. Den 850C modell Dozer är stor nog att hantera större projekt ändå kompakt nog att användas på mindre projekt. Den schaktblad kan köras och manövreras från spakarna på mittkonsolen och den högra konsolen. Att veta hur man korrekt att driva ärendet 850C ger dig en fördel när de fyller i dina projekt. Saker du behöver Bild Case 850C Dozer
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera oljenivån i motorn och kylvätskenivån innan du använder schaktblad.
2

klättrar in i förarsätet, och bekanta dig med driften spakarna. Den långt högra spaken tiltar bladet från vänster till höger. Den nära högra spaken sänker och höjer det främre bladet. De två spakarna på mitten konsolen köra och styra schaktblad.
3

Vrid tändningsnyckeln tills vevar bulldozer motor. Håll ner bromspedalen med din vänstra fot, och öka motorns tomgång genom att trycka på gaspedalen. Höj den främre bladet genom att dra uppåt på bladet spaken.
4

Släpp bromspedalen. Kör schaktblad fram genom att trycka inåt på båda spakarna mittkonsolen samtidigt. Tryck på gaspedalen för att öka hastigheten på schaktblad.
5

Vrid schaktblad till vänster genom att dra tillbaka på vänster mittkonsolen spaken och trycka framåt på höger sida center konsol spak, samtidigt.
6

Vrid schaktblad till höger genom att dra tillbaka på höger sida i mittkonsolen spaken och trycka framåt på vänster mittkonsolens spaken. Att driva smuts, sänk bladet till marken genom att trycka ner bladet spaken. Kör schaktblad framåt med bladet nere att skjuta smutsen ur vägen. Höj och sänk bladet eftersom ändringarna malda tonhöjd.
7

Back-drar smutsen genom att köra schaktblad bakåt med bladet på marken. Dra tillbaka på båda spakarna mittkonsolen samtidigt, och tryck på gaspedalen för att driva schaktblad i omvänd. Höj och sänk bladet eftersom ändringarna malda tonhöjd.
8

Angle bladet som vinklarna malda tonhöjd genom att dra spaken bladets vinkel mot vänster eller höger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149503.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.