Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Lagar för bogsering en båttrailer i Maryland

Maryland Department of Transportation fastställer reglerna för bogsering båtsläp på statens vägar och motorvägar. Förstå lagarna unika för detta område är viktigt för att undvika ett samtal med en polis. Avdelningen ger också realtidsinformation om trafikflödet, olyckor och konstruktion som är tillgänglig via webben och mobila applikationer telefon. Trailer Storlek Lagar
p Alla släpvagnen används på allmän väg i Maryland kan inte överstiga 8 meter bred och 13 fot, 6 inches tall. Den maximala sammanlagda längden av släpvagnen och fordonet måste vara mindre än eller lika med 55 meter.
Nödvändiga säkerhetsanordningar

Vagnen skall vara utrustad med två säkerhets kedjor som korsas under vagnens koppel. Detta är tänkt att fånga släpets tungan om den lossnar från fordonet. Släpvagn utrustad med släpvagnsbromsar måste ha en utbrytning enhet ansluten till fordonet för att aktivera bromsarna om släpet lossnar. Dragfordonet eller släpvagnen bör ha både en brandsläckare och nödraketer väg för en nödsituation.
Släpvagnsbroms Lagar

släpvagn som är massa överstiger £ 3000 . skall vara utrustade med en oberoende elektrisk eller uppsving bromssystem. Dessa mildra minskad bromsning av fordonet på grund av släpets vikt.
Andra lagar

Ett fordon med släp inte får överstiga 65 miles per timme. Det är lagligt att rida i trailern medan det bogseras. Den brutto släpvagnsvikten begränsas till £ 22.400. per axel.
Safe Bogsering Practices

Vid bogsering en båttrailer, sänka din hastighet avsevärt. Vikten av släpvagnen minskar både bromsning och kurvtagning egenskaper. Lämna extra utrymme mellan dig och bilen framför att minska risken för en olycka. Ta hörn bredare, och samtidigt bibehålla ditt körfält. En lång släpvagn har en tendens att skära av insidan av svängen. Vid filbyte kom ihåg att du är betydligt längre än normalt och därmed kräver ytterligare utrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149502.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.