Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bil Säker körning Tips

Körning är en del av det amerikanska vardagslivet. Enligt RITA (forskning och innovativ teknik Administration), år 2008 fanns det mer än 255 miljoner fordon registrerade i USA. Med så många bilar på vägen, är det lätt att se varför säker körning är inte bara nödvändigt för din säkerhet, men för säkerheten för andra runt omkring dig. Säkerhetsutrustning

Använd alltid ditt bilbälte. Inte bara denna säkerhetsanordning visat sig rädda liv, men du kan också få böta i många stater, om du inte bär den. Se till att dina strålkastare är arbetsför och stark nog att belysa vägen. Var uppmärksam på att varningslamporna på din bil, och fixa allt som är fel med det så fort du kan. Kontrollera alltid dina speglar för att kontrollera att de är rena och i rätt vinkel. Se till att din vindrutan är också ren, på insidan och utsidan.
Stay Alert

Så självklart som det är att många förare inte dricka och köra, många människor fortfarande göra andra saker som får dem att bli distraherad under körning, inklusive äta, prata i telefon eller skicka sms. Undvik att göra dessa aktiviteter under körning, eftersom de tar ditt fokus från vägen, och orsaka fördröjd reaktionstid. Kör inte om du är arg eller gråta. Du bör också avstå från att köra när du är trött.
Den tre sekunders regeln

Lyda tre sekunders regeln (sex sekunder om vädret är dåligt). Detta är en regel som säger att du ska stanna tre sekunder ifrån bilen framför dig, undvika tailgating och lämnar gott om utrymme för att stoppa om personen framför dig plötsligt smäller på bromsarna. Sättet att berätta hur många sekunder du är bakom, börja räkna när bilen framför dig passerar en lätt identifierbar landmärke (som en bro eller mil maker) och fortsätta räkna tills du passerar samma landmärke. Om du har räknat mindre än tre sekunder mellan er två passerar samma ställe, måste du sakta ner och ge mer utrymme.
Följ trafikreglerna

Lyda hastighetsgränsen. Detta kommer inte bara minska risken för att få en biljett, vilket orsakar ytterligare stress, men det kommer att ge dig mer reaktionstid om en osäker förare bestämmer sig för att byta körfält utan förvarning. Men om människorna runt omkring dig är att tillhandahålla juridiska körning beteenden, är det viktigt för dig att använda dina blinkers när man byter körfält. Det är också en bra idé att kolla dig blind fläck genom att vrida på huvudet hela vägen runt innan du byter körfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148760.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.