Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så här kontrollerar du status för en Florida körkort

Alkohol-incidenter, trafikförseelser, brist på auto försäkring och försenade barnbidrag är bara några skäl till varför ditt körkort kan återkallas permanent eller tillfälligt i Florida. Om du har några tvivel om statusen på ditt körkort, dra nytta av Floridas Department of Highway Safety och motorfordon, eller DHSMV, online-licens check verktyg. Ditt körkort numret är den enda information som krävs för att kontrollera status för din licens online. Om du frågar om din licens status med DHSMV e svarsformulär, måste du också ange ditt födelsedatum och har tillgång till en e-postadress. Saker du behöver
Computer
Körkort Datum
födelseort
E-postadress
Visa fler instruktioner
Status Check License Online
1 < p> Samla ditt körkort nummer. Logga in på Floridas DHSMV hemsida. Klicka på "Körkort Check" länken finns under avsnittet "Körkort". Detta kommer att ta dig till den webbsida som behövs för att kontrollera ditt körkort status.
2

Ange ditt körkort nummer till det bestämda området. Klicka på "Enter"-knappen för att hämta dina resultat.
3

Läs dina sökresultat. Om resultaten visar "giltig, så din licens är okej. Om det visar något annat, kontakta din lokala förarens kontor licens fältet för att ta reda på vad du behöver göra för att lösa problemet.
Kolla License Status via E-post
4

Logga in på Floridas DHSMV hemsida. Hitta "Kontakta oss"-länken högst upp på webbsidan. Under kontaktinformation, välj länken med titeln "Avdelningen för körkort. "Detta kommer att ta dig till den e svarsformuläret för frågor körkort.
5

Välj det problem som denna ansökan är relaterad till genom att klicka på pilen. Detta kommer att föranleda en nedrullningsbar lista med frågor . Rulla ner och välj "Övrigt." Detta kommer att ta dig till sin kundtjänst hjälpsida med ett formulär som du kan fylla.
6

Ange den obligatoriska informationen i varje utsedd fältet. Du behöver att ge ditt fullständiga namn, födelsedatum, körkort nummer och e-postadress. Din postadress och telefonnummer är valfria.
7

Typ varför du skickar denna fråga i avsnittet "Please berätta för oss hur vi kan hjälpa dig. "Skriv något så enkelt som" Jag vill kontrollera status för mitt körkort. "Klicka på" Send "-knappen. När din ansökan har mottagits och granskats, får du ett svar via e-post . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148701.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.