Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man beräknar Driving Miles Into Time

Oavsett om du är på väg i närheten eller på en väg resa över hela landet, är det till hjälp för dig att ha en uppfattning om hur lång tid resan kommer att ta. Du kan planera exakt hur lång tid resan kommer att ta i förväg med hjälp av kartor och GPS-enheter, men det finns ett enkelt sätt att räkna ut din körtid baserat på hur många miles du har kvar att köra. Att veta hur mycket tid som är kvar kommer att tillåta dig att räkna ut när man ska äta, stanna för raster eller helt enkelt när du når din destination. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
Turning miles i körtid
1

Räkna ut din genomsnittliga körhastigheten. Om du är på en öppen motorväg, ställ in farthållaren och använda det numret för dina beräkningar. Om du är på en upptagen gata, tittar ner på din hastighetsmätare ett par gånger under loppet av ett par minuter och sedan genomsnitt som hastighet. Vara uppmärksam på hastighetsgränsen så att du inte blir stoppad för fortkörning.
2

Bestäm hur långt du är från din destination. En karta eller global positioning system kan vara till hjälp för detta, men en vägskylt som ger dig körsträcka till en stad eller destination kan vara lika effektiva. GPS kan vara mer exakt, men om du letar efter en uppskattning av din körtid, bara leta efter en vägskylt.
3

Ta den totala körsträckan och dela det med din genomsnittliga hastighet. Till exempel, om du är på väg till en stad som är 200 miles away och reser i genomsnitt 75 miles per timme, bör resan tar 2,66 timmar, eller 2 timmar och 40 minuter. Om du inte kan enkelt dela upp siffrorna i huvudet, dra över snabbt och göra matten på en miniräknare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149358.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.