Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Hyr en bil med en begränsad licens

Stora biluthyrningsföretag kommer att hyra bilar för personer med begränsade licenser så länge licensen inte upphävs eller återkallas. För att hyra en bil, måste du ha ett giltigt körkort, ett kreditkortsnummer och träffa en åldersgräns (vanligtvis 25) i syfte att hyra en bil. Ett giltigt certifikat är en som inte gått ut, inte ett körkortstillstånd, inte en fotokopia och har utfärdats av staten eller provins där föraren är bosatt. Biluthyrningsföretag kan utföra en Department of Motor Vehicles (DMV) kolla på en hyresgästen körkort vid tidpunkten för uthyrning att kontrollera att licensen inte upphävs eller återkallas. Saker du behöver
giltigt körkort
giltigt kreditkort
Visa fler instruktioner
Hur Hyr en bil med en begränsad licens
1

Ta med en giltigt körkort och stora kreditkort med dig till hyrbil i ditt val. Se till att licensen inte är en fotokopia men är den ursprungliga licensen utfärdas till dig och att det inte är ett körkortstillstånd. Se till att kreditkortet är i ditt namn och att du är minst 21 år (eller 18 om du bor i Michigan och New York), eftersom dessa är åldersgränserna för att hyra en bil från en större hyrbil företaget.
2

Presentera ditt körkort och kreditkort till agenten vid hyrbil företaget. Inte utgör en falsk licens eller försöka hyra en bil utan att ha ditt körkort med dig. Förstå att en DMV kontroll kan utföras på din licens eftersom hyrbil företag förbehåller sig rätten att utföra slumpvisa DMV kontroller hyresgäster licenser för att säkerställa att de är giltiga.
3

Läs hyrbil avtalet noga, särskilt det avsnitt som beskriver vilken typ av körkort du använder för att hyra bilen. Hyrbil företag kräver att du anger, på kontraktet, om ditt tillstånd tillfälligt, löpt ut, återkallats, annulleras eller upphör. De kommer också att fråga om du har citerat för några rörliga kränkningar, om du har lämnat en olycksplats eller dömts för något brott under de senaste tre åren. Läs igenom varje påstående noggrant och svara ärligt på din hyrbil kontraktet.
4

Förbered alternativa resplaner om du försöker att hyra en bil med en arbetsterapeut körkort. Denna typ av begränsad licens ges till förare med vissa brott på sina uppgifter, t.ex. DUIs. Hyrbil myndigheter har inte hårda och fasta regler om att hyra bilar för förare med begränsad, arbetsterapeuter licenser, men de kanske inte vill ha den extra risk. Om ditt tillstånd tillfälligt eller återkallas, kommer du inte att kunna hyra en bil från ett stort hyrbil företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148713.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.