Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera Med Mazda 6

Mazda 6 är medelstora 4 - dörrars sedan . Enligt Mazda 6 instruktionsboken , inte rekommenderar tillverkaren inte du dra en släpvagn , citerar eventuella skador på bilens växellåda . Om du ändå vill dra en släpvagn med ditt fordon , det finns eftermarknaden hitch alternativ . Fästa en eftermarknad skumt kommer garantin , så gör det på egen risk . Koppla en släpvagn till din Mazda 6 korrekt och kontrollera lamporna är viktiga för säkerheten . Instruktioner
en

Beräkna vikten för släpvagnen plus last. Eftersom tillverkaren inte rekommenderar du dra en släpvagn , välj en som är extremt lätt . En släpvagn som är mindre än 1000 pounds skulle minska dina odds för att skada fordonet .
2

Anslut släpets mottagaren till dragkroken s boll och lås den på plats med låsmekanismen . Lås spärren med ett skumt stift .
3

fästa släpets kedjorna till hitch s kedja fästen . Korsa kedjorna under kopplingen .
4

Anslut släpets 4 - polig kontakt till bilens släpvagnskablage mottagare . Testa att släpvagnsbromsning signal och markör lampor är i drift innan du beger dig ut på vägen . Dessa krävs enligt lag .
5

Inspektera fordon och släp för något som kan förhindra en säker resa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149259.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.