Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att transportera en bil till Kalifornien

Om du planerar att flytta till Kalifornien, kommer sedan att transportera din bil gynna dig i områden i Kalifornien där det inte finns någon kollektivtrafik. Anställa en transport företag kommer att minska din bils miles och slitage. Anställa ett transportföretag håller dig från att behöva hyra en lastbil och skumt bilen och kör från din nuvarande plats till Kalifornien. Prissättning kan vara billigt om du planerar att transporten i förväg. Instruktioner
1

Välj en tjänstebil transporter svarar för transport av din bil till Kalifornien. Du kan hitta transportföretag på nätet och välja företag som antingen har en drop-off plats i ditt tillstånd eller kommer att passera genom området närmast där bilen är inrymt. Exempel på företag biltransport är DAS, National Transport och Ship Kust-till-kust. Tillgång sina webbplatser för att kontrollera om offerter biltransporter.
2

Välj tjänstebil transporter som är en transportör och inte en mäklare. Bil mäklare transportföretag kommer att hitta en avlastare för din bil, men deras verksamhet är inte direkt ansvarig för hanteringen ditt fordon. Bäraren äger lastbilar och depåer sjöfart att släppa din bil utanför, vilka kan möjliggöra större flexibilitet i prissättningen och pålitlighet.
3

Kontrollera att du har omfattande och kollision försäkring på din bil. Bil transportföretag får ta ut en extra avgift om bilen inte är försäkrad, och vissa kan inte ens transportera bilen alls. Omfattande och kollision försäkring skyddar din bil i händelse av skräp, element och skadegörelse som kan uppstå under transporten.
4

Registrera din bil, när den når Kalifornien inom 20 dagar efter ankomst. Om du är stoppad av polisen med out-of-state registreringsskyltar och polisen förutsätter att du har varit här mer än 20 dagar, kan de utfärda en biljett. Besök din lokala DMV för kraven för att överföra din licens och bil registreringsinformation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148982.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.