Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så registrera dig gratis trafikvarningar

Oavsett om du väljer en rutt för din morgon pendla eller planerar en resa över staten, är beredskap nyckeln till framgång. Att vara informerad är inte bara en fråga om att veta de bästa genvägarna runt staden, men --- du kan veta vad andra förare på vägen är upp till innan du ens startar din tändning. Registrering för en gratis webbplats som övervakar trafiken och ger varningar är ett sätt att få insidan scoop om trafiken i ditt område. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av trafik varningar du behöver --- detta kommer att hjälpa dig att välja en webbplats. Du kanske vill ha en periodisk varning till alla lokala trafikförhållanden, en daglig varning för en viss rutt eller en varning som ges endast när trafiken når en viss intensitet.
2

Navigera till en fri trafik alert hemsida (se Resurser) och registrera ett konto. Öppna ett konto med en trafik alert hemsida är det mest tillförlitliga sättet att få konsekventa varningar --- genom att göra så, kan du se till att du varnas konsekvent utifrån varningssituationerna ni beslutat om.
3

Ange in på webbplatsen rutten som du vill trafikvarningar, och välja vilka villkor du vill bli uppmärksammad på. Till exempel, kan du begära att du varnas bara under vissa trafikförhållanden, som tung bilköer.
4

Ladda ner en widget för din dator. Olika widgets --- små tillämpningar --- erbjuda olika typer av trafikmeddelanden som alltid bara ett musklick bort. Du kan ladda ner en widget utformad för att ge trafikförhållanden i Paris, eller en mer generaliserad widget produceras av traffic.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148342.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.