Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad Tre Enheter kontrollera flödet av trafik?

En aspekt av säker körning är att lära sig läsa och tolka enheter trafikkontroll. Ett brett utbud av skyltar, signaler och trottoarmarkeringar hjälpa till att kontrollera flödet av både fordon och fotgängare. Lyckligtvis trafikkontroll enheter är standardiserade av US Department of Transportation, garanterar tecken är samma från stat till stat. Signaler

Signaler är en vanlig typ av trafik styranordning, både för vanlig trafik och när den behöver justeras på grund av en olycka eller konstruktion. Signaler tillåter stora mängder trafik att röra sig i samma riktning vid samma tidpunkt. De kan antingen vara stationär, såsom trafikljus, eller mobil, liksom blinkers placerade i byggplatser. Trafik styrsignaler göra vägarna säkrare för både förare och fotgängare genom att upprätthålla ordnad trafikflödet. Andra typer av signaler innefattar de på ramper motorväg entré och tullstationer entréer.
Signs

Skyltar är den vanligaste typen av trafik styranordning. Vägskyltar berätta förare och fotgängare en hel del om trafikreglerna i ett område. Tecken kommunicera hastighetsgränsen, Kurvor i vägen, och om en väg smalnar eller vidgas. Många tecken är antingen reflekterande eller upplysta så förarna kan se dem på natten. Federal riktlinjer är på plats som styr storlek, färg och text visas på en skylt, se skyltar liknar från plats till plats och är lätta att känna igen och tolka. Viss variation i storlek och färg på tecken kan förekomma mellan städerna.
Vägmarkeringar

vägmarkeringar diktera flödet av både förare och fotgängare på vägen. Vanliga typer av vägmarkeringar inkluderar körfält avdelare, öar och övergångsställen. Dessa markeringar används ofta i kombination med tecken eller trafiksignaler för att se till att budskapet når fram. Vägmarkeringar är mångsidig men något begränsad eftersom de kan döljas av snö eller skräp på vägen. Färger, former och storlekar av vägmarkeringar är standardiserade för att säkerställa att de är universella och lätta att känna igen.
Övriga enheter

Vissa trafikkontroll anordningar används mindre ofta än de som nämnts ovan. Department of Transportation tillåter särskilda markeringar för skolområden och sällan reste vägar. Några av dessa enheter trafikkontroll är tillfälliga, medan andra är permanenta. Vägar som korsar järnvägsspåren eller cykelvägar använda andra typer av signaler trafikledning och enheter. Byggplatser eller andra potentiellt farliga områden har också specifika enheter trafikkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149500.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.