Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så här klonar en Toyota Betjänad Key

När du köper en ny Toyota , och i vissa fall en begagnad Toyota , kommer du att få flera nycklar . Du kommer att få en eller flera "vanliga" knappar , en " betjänt " nyckel och , i vissa fall , en plast nyckel . Den " betjänt " nyckel är en nyckel som endast öppnas dörrlås och startar bilen . Det öppnar inte bilens bagageutrymme eller dess handskfacket , så det kan ges till en betjänt att parkera bilen utan honom gå igenom dina personliga saker . Många nyare modell Toyotas har speciella nycklar med transpondrar i dem som interagerar med bilens dator och låta bilen att starta . Instruktioner
1

Hitta en Toyota återförsäljare i ditt område . Du kan använda återförsäljare som du köpte bilen eller du kan hitta någon Toyota -återförsäljare i närheten eftersom de kommer också att ha den utrustning som behövs för att klona din betjänt nyckel .
2

Boka tid för att få din nyckel klonas. Även i de flesta fall behöver du inte att boka tid för att ha en betjänt nyckel klonad , tillsättningen kommer att påskynda processen och minska din väntetid .
3

Ta din nyckeln till återförsäljaren och få den klonade . När nyckeln är klonad , betala för det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148703.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.