Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra Mercury Mountaineer Mätarställning

The Mercury Mountaineer är en ganska stor sport utility vehicle. Den Mountaineer är inte känd för sin fantastiska bränsle körsträcka. Fuel Economy, regeringens webbplats för fordonsbränsle körsträcka information beräknar att 2010 Mountaineer genomsnitt omkring 16 mpg, med äldre modeller genomsnitt ännu lägre. Lyckligtvis är det möjligt att öka bränsle körsträcka på din Mountaineer genom att göra ändringar i hur du kör och ta hand om det. Instruktioner
1

Undvik att utföra tunga eller onödiga objekt runt i din bergsbestigare. Vikt kommer att öka mängden din motor måste arbeta för att driva din bil, så det lättare bilen är, desto bättre bränsleekonomi du kan räkna med att få från det.
2

Roll ner dina fönster i stället för slå på luftkonditioneringen, speciellt om du är den enda personen i fordonet. Den Mountaineer är en stor SUV och kyla det kräver en hel del ansträngning från dig luft conditoner, och i sin tur, din motor. Din motor måste arbeta hårdare när du kör A /C, så att stänga av är ett bra sätt att spara bränsle.
3

uppmärksam på hur du kör din bergsbestigare. Spara bränsle genom att konsolidera resor och bilkörningen vid konstant varvtal. Undvik att köra aggressivt, eftersom det kan orsaka ditt Moutaineer att använda mer bränsle.
4

Ta hand om din Mountaineer genom att genomföra regelbundna maintainence. Du kommer att spara bränsle på lång sikt genom att hålla din motor i bästa driftstillstånd möjligt. Få regelbundna oljebyten och fininställningar. Gör reparationer som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148808.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.