Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man flyttar en PWC från stativet till en Trailer

vattenskotrar (PWC) har blivit populär sedan början av 1990-talet. De är små vattenskotrar avsedda för 2:59 passagerare sitter i en liknande situation som en motorcykel. De är oftast drivs av en intern strålpump som tvingar vatten ut den bakre änden. PWC står är det perfekta sättet att förvara din båt i lågsäsong eftersom de tillåter ägaren att flytta maskinen runt garaget på hjulen. Flytta PWC på släpet är en enkel uppgift om det görs rätt. Saker du behöver
Stoppklossar
flera starka vänner
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka upp PWC trailern till lagring garaget så att det är på nivå marken och det finns tillräckligt med utrymme bakom släpvagnen för att anpassa montern bakom det.
2

Flytta PWC och stå bakom släpvagnen så att de bankar på vagnen linje med PWC. Höjdskillnaden mellan släpet och stativet är det största hindret. Om du kan placera släpvagnen och stå på ett sätt som minskar höjdskillnaden, flytta till den platsen. Addera 3

Blockera båda hjulen på stativet för att undvika att det rullar bakåt.

4

Fäst släpets vinsch krok till fören öga på PWC.
5

Position två personer på baksidan av PWC och två på framsidan. Lyft på maskinens framsida och samtidigt trycka från baksidan. Framsidan av PWC ska vara på släpets britsar.
6

Veva spaken på släpets vinsch för att dra åt remmen. Fortsätt att trycka bakifrån och dra åt vinschen tills PWC: s fören sitter mot vagnens fören vila.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149501.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.