Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Stöd Traction Vintertid Däck med sågspån

Alla som sysslar med tunga mängder snö varje vinter vet att dragkraft för bildäck är smal. Sågspån är ett bra alternativ till salt, vilket är den främsta produkten för medhjälp vintertid däck dragkraft. Det är billigare och kan vara lika effektiva. Instruktioner
1

Samla så mycket du kan. Sågspån är inte kort i utbudet på timmer varv och butiker snickeri, och dessa folks brukar försöka att bli av med det utan att hala den till soptippen för en avgift. Också planera framåt när man arbetar på sommarens projekt och samla sågspånet du producerar. Det lägger verkligen upp.
2

Bred ett tunt lager av sågspån på bil och lastbil vägar som får mycket trafik runt arbetsplatsen. Det gör snön mer kompakt och samtidigt skydda marken under den. Addera 3

Scatter sågspån på snöiga garageuppfarter. Använd den på de riktigt dåliga dagar med riktigt blöt, hal snö. Gör ursäkten "jag är sent eftersom jag inte kunde få ut av uppfart" ett minne blott.
4

Ansök sågspån på däck när din bil har fastnat och dess däck snurrar. Håll en hink av det i bagageluckan för nödsituationer. Fyll på den på så långt under de snurrande däck som möjligt. Detta gör snön hårdare och mindre hala när du försöker få ut av en oljig situation.
5

Leta efter däck som faktiskt innehåller sågspån i slitbanan själv. Kontrollera med en lokal däck leverantör för att se om de fortfarande bära dessa äldre stil av däck. När däcken slits de släpper små bitar av sågspån, vilket resulterar i tusentals små sugkoppar över däcket som i huvudsak grepp på vägen utan att riva vägarna upp som dagens trappsteg gör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147953.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.