Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en BMW X3

Körning med släpvagn är ett stort ansvar på grund av de ökade riskerna för alla på vägen. Eftersom föraren av dragfordonet dina beslut som direkt påverkar hur risken förstärks. Förutsatt att du bor inom BMW X3: s begränsningar, du ansluter släpet ordentligt, är dina lampor fungerar och du har erfarenhet att justera din körstil, ska resan gå smidigt och utan incidenter. Trots ansvar, kan bogsering med din BMW vara en angenäm upplevelse. Instruktioner
1

Slå upp BMW: s bogsering begränsningar i instruktionsboken. Detta kommer att anges som den maximala dragkapacitet. Titta på släpets typskylt för sin brutto släpvagnsvikt. Den bogsering kapacitet X3 måste vara mer än den totala massan av släpvagnen.
2

Backa X3 fram till släpet tungan tills de ansluter. Sänk trailern mottagare på bilens dragkrok. Lås spärren på plats med ett skumt stift. Addera 3

Säkra släpets kedjorna till fordonet genom att korsa dem under mottagaren. Detta kommer att fånga släpets tungan i det fall det står frigöras från fordonet.
4

Gå trailerns elektriska kontakten till bilens mottagare. Har en vän står bakom vagnen medan du slår på positionsljus, signaler och tryck på bromsarna. Har bekräfta dem att belysningssystem svarar efter behov.
5

Gå runt vagnen och fordonets kontrollera alla anslutningar. Titta noga på fordon och släp för sin väg värdighet.
6

Drive mycket långsammare än vanligt eftersom vikten för släpvagnen kommer att påverka din inbromsning och kurvtagning.
7 < p> Corner bredare runt svängar, medan du vistas i din lane, för att kompensera för släpets tendens att klippa insidan av hörnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149215.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.