Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör på en tvåfilig Roundabout

En rondell, som i vissa områden kan betecknas felaktigt som en rondell är en korsning design som gör trafiken att hålla sig i rörelse. Till skillnad från en korsning med trafikljus som stoppar trafiken på varje väg i sin tur möjliggör en rondell alla fordon att hålla sig i rörelse när de passerar genom eller avsluta på väg till sina respektive destinationer. Single-lane rondeller är ganska enkelt, men tvåfiliga rondeller kan vara förvirrande. Instruktioner
1

Observera skyltar när du närmar dig rondellen. Följ skyltar körfält val.
2

Styr din bil i höger körfält när du närmar dig rondellen om du lämnar rätt omedelbart eller om du lämnar över rondellen för att fortsätta på samma linje. Stanna i höger körfält som du anger i rondellen. Utbyte right-of-way till båda körfält redan i rondellen kommer upp på vänster sida.
3

Styr ditt fordon i vänster körfält när du närmar dig rondellen om du är spännande 3/4 av vägen runt rondellen (vänstersväng) eller om du utför en U-sväng. Bo i vänster körfält som du anger i rondellen. Utbyte right-of-way till båda körfält redan i rondellen kommer upp på vänster sida.
4

Hålla flytta medan i rondellen. Sluta inte. Om du missar din exit, exekvera en säker filbyte in i vänster körfält inne i rondellen. Fortsätt runt i rondellen och sedan försöka igen för att avsluta på nästa pass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148316.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.