Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man undviker Vägarbeten

Construction är en nödvändig del av att upprätthålla våra vägar och motorvägar. Från att fylla gropar att ge vägen en helt ny yta, är konstruktion och underhåll ett pågående projekt för alla vägar. Möter dessa byggplatser kan leda till betydande förseningar på grund av sänkta hastigheter och trafik ups lugg. Det bästa alternativet är att gå förbi konstruktionen och undvika vägen arbetet helt. Det är oftast inte svårt att gå förbi vägbyggen, så länge du håller några tips och tricks i åtanke. Saker du behöver
GPS
CB radio
FM-radio
Visa fler instruktioner
1

Använd en Global Positioning System (GPS) för att hitta och bypass vägbyggen i området. Stora byggprojekt som förväntas orsaka förseningar i trafiken är vanligtvis ingår i GPS-kartor. Att ha den mest aktuella kartan kan du se var dessa byggplatser är placerade, och att rita en alternativ kurs som kommer att undvika vägarbetet.
2

Kontakt statliga transportbolagen att avgöra vilken konstruktion pågår om i området du planerar att resa. Den lokala Highway Patrol eller statens Department of Transportation kommer att ha en detaljerad lista över alla vägbyggen i staten. Informationen är vanligtvis tillgänglig på Internet, eller kan erhållas genom att ringa myndighet som ansvarar för vägarbete.
3

Använd en CB-radio för att få bygg varningar. Att ha ett medborgarinitiativ (CB) radio i bilen kan ge en livlina om du någonsin i behov av hjälp, och kan också användas för att lära sig om riskerna längs vägarna och förseningar konstruktion förväg. Tune in kanal 19 för att lyssna på prat bland yrkesförare, som kommer att ge förvarning om någon konstruktion och föreslå alternativa vägar att resa.
4

Stopp vid rastplatser och informationscentrum längs vägen. Granska kartor och anslagstavlor för inlägg vägbyggen. Om väsentlig vägarbete pågår i området, kommer dessa poster att listas och alternativa resvägar kommer att föreslås. Jämför dessa rutter på området kartan för att se vilka alternativ kommer att få dig till din destination snabbast.
5

Lyssna på trafikmeddelanden på radion. Radiotrafik rapporter kommer att ge dig information om poliskontroller, trafikolyckor och vägarbeten som pågår. Dessa rapporter bedömer generellt trafiksituationen och rekommendera alternativa vägar för dem som vill undvika att bygga förseningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149022.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.