Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Anledningar till Samåk

Förnybar energi - så viktigt i en värld av minskande resurser. Under den senaste tiden, var historien annorlunda. Braskaminer användes för matlagning och värme, torkas solenergi våra kläder, och väderkvarnar prickade slätterna från Sevilla till Shelter Island. Dessa var rena energiresurser. Nu har vi blivit beroende av gasdrivna fordon och därmed på fossila bränslen, en kraftigt krympande reserv. Vi måste vända denna trend. Och bilpooler är ett sätt att hjälpa till att göra detta. Vad du sparar

1. Tid. Du kan zip längs i carpool körfält medan resten av trafiken är vid en standstill.2. Bensin. Köra en bil i stället för två eller flera (vissa län kräver minst tre passagerare att kvalificera fordonet för bilpool).
Vad du minska

1. Koldioxidutsläpp. Ju färre antal bilar mindre bränsle förbränns och därmed lägre koldioxidutsläpp emissions.2. Körning stress. Du har bolaget för samtal och för att fungera som ett extra par ögon.
Vad du får

1. En mer rimlig arbetsschema. Du måste lämna arbetet vid fasta hour.2. Parkeringsplats. Kontor ofta har utsett utrymmen för ride-share fordon.
Vad du dela

1. Bränsle, vägtullar och parkering costs.2. Företags-eller statsobligationer incitament för samåkning. Addera hur det gick

Modern teknik har gjort nomader av oss. Om vi ​​kan rida-dela då vi vinna mycket. Jorden tackar oss för en grönare värld igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148105.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.