Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man byter en titel för en bil i Colorado

Du kan inte sälja en bil i Colorado, eller någon annan stat, utan titel. Om du har förlorat titeln till en bil som är registrerad i Colorado, måste du ansöka om en ny titel innan du kan sälja den eller registrera den på en ny plats. Delstaten Colorado tillåter den registrerade ägaren till en bil, en kvarstad innehavare av en bil eller en auktoriserad agent för ägaren att ansöka om en ersättare titel. Saker du behöver
Duplicera Titel Begäran och mottagningsbevis
Legitimation
Bevis på makt och advokat Pressmeddelande om kvarstad: äldre titel (om inte förlorat) katalog Check eller pengar För
Visa fler instruktioner
1

Gå till din lokala Colorado Department of Motor Vehicles (DMV) kontoret. Fyll i och underteckna Duplicera Titel Begäran och mottagningsbeviset, och har det attesterat av en officiell Colorado notarie.
2

Skicka den attesterad formen, bevis på din identitet, ett bevis på din fullmakt (om tillämpligt), dokumenterade bevis för kvarstad frisättning (om den saknas eller förlorat titeln visar en kvarstad innehavare) och den gamla titeln, om du fortfarande har det men det har skadats eller förstörts, till Colorado DMV. Som av 2010, måste du även skicka den dubbla titeln avgiften i form av en check eller postanvisning betalas till Colorado Department of Revenue i ett belopp av $ 8.20.
3

Vänta två till tre veckor för din nya titel för att komma med posten till den adress du angav i formuläret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148777.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.