Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan man förbättra gas körsträcka på en 2004 Dodge Ram 1500

en 5,7 liters HEMI Magnum motor driver Dodge Ram 1500, en lätta pickup, och levererar 345 hästkrafter. Många ägare av Dodge Ram är nöjda med hanteringen och dess rymliga interiör, men vissa beskriver det bränsle körsträcka som fattiga. Enligt Fuelly.com, kan du räkna med att få ett genomsnitt på 12,7 miles per gallon. Men du kan förbättra dessa siffror och få mer för pengarna. Instruktioner
1

Ta bort överflödiga kilon. Kör inte runt med massor av saker i baksidan av din lastbil som du inte behöver, eftersom du bara slösar bort gasen.
2

Sätt bakluckan upp. Kör omkring med bakluckan ned påverkar aerodynamiken på lastbilen, och du kommer att använda mer gas.
3

Håll motorn väl underhållna. Kontrollera luftfiltret regelbundet och ändra det när dess ljusa vita färgen börjar blekna. Se till att motoroljan aldrig går under den lägsta markeringen på mätstickan och hålla vätskor laddat upp till de rekommenderade nivåerna. En motor som är igång effektivt kommer att spara gas.
4

Kontrollera däcken regelbundet och hålla dem pumpas till den nivå som rekommenderas i din instruktionsbok. Over-pumpade däck är precis lika illa som för lågt och kära. Båda kommer att innebära att du använder mer gas.
5

Håll din fart ner. Dodge Ram har en kraftfull motor för sin storlek, och frestelsen kan vara att köra den för snabbt. Körning på 80 miles per timme använder mycket mer gas än att köra på 30.
6

förutse vad är framför dig. Kör inte ända fram i kön av trafiken framför dig och på bromsen. Bromsa försiktigt väl före i kön och försöka undvika att stanna vid alla. Det kommer att spara dig en hel del gas
7

Installera en prestanda chip. En föreställning chip fungerar genom att automatiskt justera luftflödet och bränsleförbrukningen i motorn och kan läggas till en motor som har ett system för bränsleinsprutning. Kolla på nätet eller i din lokala papper för ett garage som kan göra detta åt dig. Du kan göra denna uppgradering själv om du har tillräckligt med bil kunskap, och du kan plocka upp ett chip som lämpar sig för din motor från din återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148981.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.