Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Race Car Driving Tips

En racer kan tillbringa dagar, veckor, tom månader att bygga en racerbil och sätta upp det för att maximera dess prestanda på banan. Utan finjustering den mänskliga faktorn, men kommer att ras bil når aldrig sin fulla potential. För förare, hjälper det att ha bra reaktionstider, fysisk och psykisk kondition, intelligens och en passion och längtan efter sporten. I slutändan kan de viktigaste färdigheter en förare behöver för att lyckas spåras ned till följande element. Koncentration

Förmodligen det bästa exemplet på en förare som uppvisar fantastiska koncentrationsförmåga var sena Ayrton Senna. Han skulle regelbundet ihåg avläsningar oljetryck till tre siffror samtidigt köra en Formel 1 bil vid dess gräns. Han skulle kunna minnas de beteckningar på de olika däck föreningar eller artikelnummer som han använde under sina lopp ett decennium tidigare. Denna otroliga nivå av koncentration är det som gjorde hans körning så saknar misstag eller miscues. Som med alla bra förare, hade han alla de viktigaste färdigheter en förare behöver, men hans nivå av koncentration var kanske den mest imponerande. Addera Kommunikation

NASCAR Jimmie Johnsons Framgången beror till stor del på hans förmåga att känna när bilen saknas och justera sin racing linje och stil. Du kommer sällan se en förare av hans kaliber "överväxel" sin tävlingsbil. Han kommer att finna gränsen och hålla bilen på att gränsen för vidhäftning utan att överskrida eller backade bort av det genom att helt enkelt känna vad bilen är träffande honom. Denna bil kommunikation är avgörande för att behålla en bil vid dess gräns. Det möjliggör också en drivrutin för att få en finare känsla av bil kontroll.
Vision

Titta på någon racer med en in-car-kamera och du kommer att se en förare som leder bilen med blicken. Även när det verkar som att bilen glider, kommer en förarens ögon lämnar inte där han vill att bilen ska gå nästa, som är nere på banan.
Target Fixering
< p> kommer du att bli svårt att någonsin se en förare av professionell kaliber att titta på vad han inte vill träffa. Men det är verkligen vad de flesta förare som är ny i sporten att göra hela tiden, speciellt när bilen börjar glida. Denna tendens att stirra på vad vi inte vill träffa kallas mål-fixering. Det finns en säkerhet i racing, du går där du ser ut.
Practice

Genom dessa färdigheter uppsättningar, kan en förare gren ut och utveckla de färdigheter som behövs för att bli snabbare och smidigare. Fortfarande, dock måste föraren besitter grundläggande roten kompetens. Det fina körning är nästan alla har att huvudförmågan set till viss del, det tar bara praxis att göra dessa färdigheter mer effektivt. Det är att lära vad och hur man ska träna som betyder skillnaden mellan framgång och misslyckande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148130.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.