Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips på Säkerhetskopiera ett femte hjul Trailer

Köra ett femte hjul vagnen är mycket skrämmande, men när man sätter sig bakom ratten, kör dem är lika enkelt som att köra en bil. Det finns några tips och riktlinjer för att hjälpa till att bli en bättre vändskiva förare och samtidigt säkerhetskopiera ett femte hjul är den svåraste delen, efter detta kommer du att bli en bättre förare och mer bekväm bakom ratten när han återvände till hårt trafikerade gator. Avkoppling bakom ratten

Dessa tips är bäst följs när i en stor och rymlig parkeringsplats utan bilar runt. Försöker arbeta genom trafiken för att utföra dessa trick kan bli frustrerande med trafik och orsaka misstag som kan skada dig tillsammans med andra.

Få bekväm med fordonet. Kör runt och se till att du får en känsla för manövrering och hantering av fordonet. Se också till att under vänder inte vända för mycket och "Jacknife" fordonet och släpvagnen - stäng inte alltför snabbt och sätta på baksidan av bilen i sidan av det femte hjulet, eftersom de vanligtvis är ledade vid varandra. Efter känsla som du officiellt har kontroll över fordonet, är du redo för den avancerade konsten att säkerhetskopiera.
Säkerhetskopiera vändskivan

Den första, och mest viktigt, tips när man kör ett femte hjul är det sätt du vrider ratten, kommer det femte hjulet vända åt motsatt håll, det är konsten av gångjärnet. Så, när man försöker backa in i en plats, kommer din användning av ratten och vrida det vara mycket viktigt eftersom en vänstersväng säkerhetskopiera skickar vändskivan höger och en högersväng blir det kvar.

Om den plats du behöver för att få in det i en tight passform, ge dig själv utrymme framför att räta ut det femte hjulet så att du kan hålla det rätade när du flyttar tillbaka. Om det börjar att avvika från sin raka linje, vrid det motsatsen till där den vänder för att sätta tillbaka den på sin plats. Detta kommer att säkerställa en rakare parkeringsplats jobb och hjälpa dig att undvika att träffa något.
Avancerad Tips
p Om du är i en särskilt klibbig situation som inte har mycket utrymme för att säkerhetskopiera eller försöker göra det i trafiken, finns det ingen anledning att vara orolig. Med lite utrymme för att backa upp, kom bara ihåg att oavsett hur du går, kommer det femte hjulet går motsatsen. Så, när du säkerhetskopierar i en knipa, få det femte hjulet att snurra på det sätt du vill att det ska genom att vrida den motsatta vägen och fortsätt tills du har det en stor del av vägen i önskad plats och dra sedan framåt för att räta ut så mycket du kan. Om du är helt rak och kan gå tillbaka, är ditt jobb klart. Om du är fortfarande avstängd, fortsätter processen att gå framåt och bakåt tills du kan få helt rak och tillbaka till platsen.

Även använda dina speglar. De hjälper försäkra att du inte kommer att klippa något eller sätta dig in i en besvärlig situation som att få det femte hjulet fastnar mellan bilar eller i lera, gräs, etc. Speglarna är mycket viktigt och kan spara dig mycket stress när lära sig att backa upp . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148219.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.