Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Massachusetts Out of State Driving Lagar

Varje stat har sin egen uppsättning av körning lagar som gäller för av staten förare. Massachusetts kräver att av statliga förare följa samma lagar som invånarna medan i staten, vilket gör det klokt för av staten förare att se över Massachusetts köra lagar innan man påbörjar sin resa. Vid körning i Massachusetts av staten förare ges samma rättigheter och privilegier som invånarna. Giltig licens

av staten förare i Massachusetts är skyldiga att inneha ett giltigt körkort från en annan stat för den klass av fordon som de är verksamma i Massachusetts. Ett utländskt körkort i kombination med ett giltigt pass kan användas i stället för en Massachusetts eller av staten körkort vid besök staten. Alla av staten och utländska förare måste skaffa en Massachusetts körkort inom 10 dagar från att bli en hemvist i den staten.
Trafiklagar
p Alla av staten förare är krävs för att följa Massachusetts köra lagar medan i staten. Detta inkluderar alla skyltar och plakat samt riktning från lokal polismyndighet. Förare förväntar sig att spendera en hel del tid i Massachusetts bör bekanta sig med lokala trafikreglerna innan de lämnar sitt hemland för att undvika förvirring. Många Massachusetts köra lagar är vanliga i de flesta stater, såsom kravet på säkerhetsbälten och handsfree-enheter för mobiltelefoner.
Giltig registrering

Massachusetts kräver att alla fordon som drivs inne staten har en giltig registrering av fordon antingen från Massachusetts eller förarens hemland. Fordon utan giltiga bil taggar riskerar att dömas till böter eller förvar tills ägaren hämtar giltig registrering. Fordon som köps i staten kan visa återförsäljare taggar eller tillfälliga tillstånd registrering i upp till sex veckor efter försäljningen. Av statliga förare som blir Massachusetts invånare måste få tillfällig eller permanent registrering för sitt fordon inom tio dagar från att bli en hemvist i den staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148491.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.