Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur gör jag övervinna rädslan och samtidigt köra två hjuling?

Att köra en tvåhjuling, särskilt ute på den öppna vägen, är en mer nervpåfrestande upplevelse än att köra i en sluten fordon, till exempel en bil. Vissa människor är rädda för att köra en tvåhjuling på grund av tidigare erfarenheter eller helt enkelt på grund av historier som de har hört från människor de känner eller på nyheterna. Däremot är rädd för att köra en tvåhjuling inte betyda att du aldrig kan köra en. Om du är säker på att du vill köra en, måste du arbeta för att övervinna din rädsla. Instruktioner
1

Ta en kurs motorcykel säkerhet att lära sig att köra säkert. Vissa förare av tvåhjulingar utövar inte alla säkerhetsåtgärder och därmed är mer benägna att olyckor och skador. Om du vet ordentliga säkerhetsrutiner, du är mindre sannolikt råkar ut för problem.
2

Practice i öppna utrymmen med ingen trafik. Hitta en stor parkeringsplats efter en butik har stängt och praktik rida rakt och göra svängar. Ju mer bekväm du är på tvåhjulingar, desto mindre rädsla du har. Addera 3

Drive i varierande förhållanden när det finns lite att ingen trafik att vänja sig vid körning i dåligt väder . Om du panik när du kör i dåligt väder, du är mer benägna att göra misstag och krasch. Men, om du gör dig bekant med skillnaderna i körning i olika förhållanden, är du mindre risk att få panik.
4

Fokusera på din önskan att rida istället för att fokusera på dina rädslor. Om du bor på hur rädd du känner är din rädsla mer benägna att ta över och göra det omöjligt att rida. Den gamla klichén i sinnet över materia håller verkligen sant under dessa omständigheter.
5

Se en psykolog för att hjälpa dig att lära rädsla-coping tekniker. Tekniker psykologer använder kan hjälpa dig att övervinna din rädsla och fokusera på avslappning så att du kan njuta av din åkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149470.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.