Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Fiero

Den Pontiac Fiero är ett idealiskt verktyg för att dra bakom en RV på grund av dess lätta vikt och liten storlek. Dess 2600-pound bruttovikt hjälper till att minska belastningen på dragfordonet och ökar bränsleekonomin. Den vanligaste metoden för att bogsera ett fordon är på en fiberkabel dolly. Dessa fungerar genom att säkra de främre hjulen på Fiero på trailern. Att arbeta inom de begränsningar av dragfordonet är mycket viktigt för en säker resa. Saker du behöver
Tow dolly
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vikten på din Fiero genom att titta upp det i sin bruksanvisning.
2

Öppna bruksanvisningen för dragfordonet och lokalisera dess maximala dragkapacitet. Denna gradering skall vara högre än massan av Fiero, för att garantera en säker resa.
3

Anslut bogsera dolly s koppling till dragfordonet hitchkrok genom att sänka den och låsa spärren. Säkra spärren på plats genom att trycka ett skumt stift genom handtaget.
4

Fäst bogsera Dollys kedjor till bilens dragkrok, korsa dem under kopplingen. Anslut bogsera dolly elektriska kontakten till bilens släp belysning mottagare.
5

Dra ut bogsera Dollys ramper med händerna.
6

Kör Fiero uppför ramperna långsamt , tills de framhjulen faller i trailering position vid framsidan av bogsera dolly. En andra person kan hjälpa till att rikta in Fiero på bogsera dolly.
7

Dra bogsera Dollys remmar över framdäcken och säkra på plats med spärrhandtag. <
8 p> Linda bogsera dolly säkerhet kedja runt ramen för Fiero och koppla tillbaka till släpet. Var noga med att inte placera kedjan runt elektriska kablar eller bromsslangar. Kedjan behöver inte vara tight.
9

Tryck bogsera Dollys ramper tillbaka in i husen.
10

Placera Fiero transmission i friläge och se till att dess parkering bromsen är i läge "Off".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149395.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.