Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan jag låsa upp min bil dörrar Om nyckeln inte går att slå?

Att hålla din bil dörrar låsta är ett viktigt skydd mot bilstöld och skadegörelse, men det kan också slå tillbaka. För någon av en mängd olika anledningar, ibland bilnycklar inte kommer att vända i dörren. Det finns några orsaker till varför detta kan hända, men de är alla lösbara problem. Låssmed

Ett steg är att ringa till professionell hjälp. En låssmed eller polis kommer sannolikt att använda en apparat som kallas en Slim Jim som glider inuti fönsterrutan och låser upp dörren manuellt. Detta är en snabb lösning och fungerar särskilt bra på äldre fordon, men det kommer att finnas en avgift i samband med denna tjänst om en låssmed används.
Upptining Lås

I kallare områden, kommer ett lås blir ibland samarbetsvillig om den är fryst. Det kan tinas använda en produkt som heter avisningsmedel, som innehåller enkla instruktioner tillsammans med det. En hårtork kan också användas på ett lås om avisningsmedel är inte tillgänglig. En gammal lås kanske bara behöver lite smörjning för
Smörjning

att vända på rätt sätt. I detta fall, använda vissa professionella smörjmedel som WD 40 för att få växlarna glider bättre, försök sedan igen. Om problemet var bara skräp eller rost, kommer smörjmedel lösa det.
Keyless inresa

flesta nyare bilar också innehåller keyless inresa. Om din bil har ett nyckellöst system för inresa, kommer nyckeln inte vrida inte vara ett problem. Enkelt låsa upp din bil med denna separat enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148520.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.