Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hantera trafikstockningar

Med utvecklingen av snabbare bilar och tillägg av fler förare på vägarna, navigera tung trafik och undvika olyckor har blivit en nödvändighet i de flesta förarens liv. Några grundläggande strategier kan hjälpa till att hålla dig, dina passagerare och andra förare säker medan hantera trafikstockningar. Instruktioner
1

Inspektera ditt fordon före körning. Undersök lufttrycket i däcken och leta efter några lösa delar på fordonet. Kontrollera att du har tillräckligt med gas i bilen för att komma till din destination och tillbaka. Testa bromsarna, bromsljus och blinkers för att se alla av dem arbetar.
2

Undersök din förmåga att driva ett fordon på ett säkert och navigera tung trafik genom att avgöra om din uppmärksamhet span ägnas åt körning säkert sätt. Kartlägg den planerade rutten i förväg och räkna ut åtminstone en alternativ rutt till din destination.
3

Eliminera distraktioner såsom hög musik i bilen och upprätthålla medvetandet om din omgivning utanför fordon vid alla tidpunkter.
4

Upprätthålla en säker följande avstånd bakom andra förare i trafiken. Håll en bil längd per 10 miles per timme hastighet när man följer ett annat fordon. Under dåligt väder, fördubbla följande avstånd. Trafiken kan starta och stoppa plötsligt, och medvetenhet om framförvarande fordon, åt sidorna och bakom dig är viktigt.
5

Kontrollera dina backspeglar gång var 10: e sekund för osäkra förare. Om en annan förare följer dig alltför noga, dra över och låt det andra fordonet passerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149341.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.