Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Snabbaste sättet att hitta en ägare av ett fordon utan License Number

Sökandet efter den registrerade ägaren av ett motorfordon kan behövas i fall som gäller olycksfall, brottsutredning och fordon överges. Fordonet i sig kan ge en mängd information om ägande historia som är lätt tillgängliga för användning i en registrering fråga. Medan användningen av informationen om statligt utfärdat registreringsskylten är den vanliga metoden för att verifiera äganderätt, är chassinumret också av värde för att identifiera den registrerade fordonsägaren. Saker du behöver Málaga Telefon
Fordonets identifieringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner ramnumret (VIN). VIN är en 17-siffrig identifieringskod tilldelas varje fordon som tillverkas för användning i USA. Den VIN kan hittas på flera ställen på fordonet. Den vanligaste platsen är i det nedre vänstra hörnet av vindrutan på förarsidan. VIN brukar visas som svarta bokstäver på en vit bakgrund formaterad i ett brev /sifferkombination.
2

Använd ett fordon historia rapportering tjänsten. Du kan använda privata eller statliga resurser för att genomföra en sökning fordon historia med hjälp av VIN. Ett fordon-historik sökning är designad att ge detaljerad information om aktuella och tidigare historia av ett fordon med hjälp av VIN. Privata resurser såsom Carfax och Autocheck s bil-historia rapporter, utöver National Insurance Crime Bureau VINcheck tjänsten, kan du koppla in den 17-siffriga VIN-nummer för att få information.
3

Besök avdelningen av motorfordon för att göra en bil-registrering sökning. I många stater, kommer institutionen för motorfordon eller Institutionen för licensiering kontor genomföra en sökning fordon information när försedd med VIN. Resultatet av denna sökning vanligen kommer att ge information tillgänglig via offentliga register. Detaljerad information som den registrerade ägarens adress kan endast erhållas genom en officiell undersökande parten eller genom användning av ett domstolsbeslut. Dessutom brukar detta ägande look-up service erbjuds efter betalning av en tilldelad avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148921.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.